Investera För Nybörjare 101

Det är roligt och informativt och väldigt strukturerat. Oavsett om du är ny på handel eller har handlat i flera år är det viktigt att komma ihåg nyckelfärdigheten att vara tålamod och inse att handel handlar om det långa spelet. Och jag föreslår inte att du slutar där: Dessa har alla inverkan på din insats och belöning. Okej, så jag ser er första gången imorgon.

Jag var precis bara fångad av den konstiga öppna och jagade sedan slags dollar. Avalon bitcoin miner machine mining, avalon bitcoin miner machine mining leverantörer och tillverkare på alibaba.com. Dessa podcast har varit viktiga i min pågående handelsföretag. Förresten, avsnitt 007. Varför tappar människor pengar eller tjänar pengar på aktiemarknaden & vad är de STORA RISKORNA? Jag förstod inte riktigt begreppet innan jag testade det. Vi delar också podcasten via vår YouTube-kanal. Inlägget Travel Trading Station Red Day - kr1.

  • PiNKFL0yD ★ ★ ★ ★ ★ Att vara ny medlem i CTU-kursen och den inre cirkeln Clay har att erbjuda, podcasten har varit oerhört värdefull för att få de olika perspektiven för handlare i gruppen (många börjar från mycket liknande områden som jag) för att få sina input på sina misstag och deras erfarenheter av handel.
  • På recensionen diskuterar de vad de lärde sig och sina tankar om intervjun från måndag.
  • Dessutom har han en av sina partners (Mike Alkin och Talking Stocks Over a Beer) också en podcast varje vecka.
  • Varje avsnitt ser Ferriss som vill lära sig av sin gäst, diskutera sina favoritböcker, deras dagliga rutiner, deras träningsvanor och tidsledningstricks - i huvudsak strukturerna de införde för att bli en framgång inom sitt område.

Ser fram emot att handla och tjäna lite pengar på mina pengar för en förändring. Jag uppmuntrar dig också att nå ut till mig i kommentarerna eller ställa mig alla frågor du kan ha antingen i kommentarerna eller via e-post: Det faktum att de är vänner och studsar varandra skapade en ny dynamik och det var faktiskt väldigt roligt. Den senaste tidens marknadskorrigering var dagens ämne i avsnittet, ”för sent att sälja, för tidigt att köpa, säger Trennert. Sedan går det åt sidan, i sidled, i sidled. Personligen älskar jag att njuta av okensurerad kommentar från showens värdar, Andrew Fiebert och Thomas Frank. Det är ett måste-lyssna för nya handlare och jag är säker på att du ger värdefull insikt till de mest erfarna veteranerna.

En annans berättelse är full av livslektioner som du kan ta bort. Jag slutade efter 10 minuter. Så jag är fortfarande inte helt säker på vad som hände där. De bryter ner veckans nyheter och erbjuder några lätta råd om aktiemarknadsstrategier. Inget ämne ligger utanför gränserna för denna podcast som tittar närmare på skärningspunkten mellan ekonomi och social rättvisa. Clay och hans personal intervjuar grundligt den gemensamma näringsidkaren och de dyker in i psyken & strategierna bakom deras framgångar och tidiga kamp på marknaderna. Klockan ringer och den öppnas högt eller klockan ringer och plötsligt sjunker den ner. En podcast är i princip ett ljudprogram som du kan lyssna på på din iPhone eller annan mobiltelefon.

Tills för ungefär två år sedan lyssnade jag ALDRIG på en podcast. Bästa appen för valutahandel 2019, du ser detta för valutaparet EURUSD och EURGBP. Bäst av allt är det underhållande också! Och de goda nyheterna är att det har inneburit en högkonjunktur i handel och finansiering av podcast som har blivit måste-lyssnar på varje handlare som är värt sitt salt, vilket betyder att du nu kan göra den dagliga pendlingen eller lunchpausen till den mest pedagogiska delen av din dag. De drar från ett antal olika källor för att presentera väl avrundade lektioner om handel. Tack och njut av showen! Det är faktiskt inte så långt borta. Ferriss 'mördare-show, som anses vara den främsta företagspodcasten på Apple iTunes, har sett över 200 miljoner nedladdningar av avsnitt och vunnit en litany av priser. 26 juni 2019 av Klo1234567 från Storbritannien Älskar denna nya och innovativa podcast från dessa två killar.

Super, super solid dag.

Dollar handlar till privat handlare - Petra Zacek

Kanske viktigast av allt är att Stephen slutligen bara blivit en lönsam näringsidkare efter ungefär ett års förluster, så hans vändning har varit enormt för honom och lyssnarna! Ibland är det precis så det går, men vad som helst. Här är våra val för de bästa personliga finanserna, pengarna och att investera podcasts för ditt lyssnande nöje. Bitcoin har ökat med 60% i år, ”Se, jag producerade en dokumentär om bitcoin och jag köpte själv aldrig ett enda mynt. Så då slutar jag. Så om det är din sak, kolla in det. Hur tillämpar någon sin kunskap från idrottsvetenskap och prestationspsykologi för att trivas i handeln?