Billig 8 Skärm Aktiehandel Dator

1 Typ C, tre USB 3. Latency bestäms, som en nedre gräns, av ljusets hastighet; detta motsvarar cirka 3. Display av hög kvalitet. Precis som Razer-bladet kommer det med 13. De flesta handlare kommer aldrig att behöva någonstans nära dessa många bildskärmar.

De får människor att tänka att förmågan hos dem som låter dig använda "flera skärmar" är någon "anpassad" lösning. Beroende på mäklaren och plattformen som de erbjuder kan detta vanligtvis köra dig mellan kr100 och kr500 per månad för att använda för något avancerat. Jag kan också överleva på ett mer minimalistiskt system, som var mitt kontor i Buenos Aires den senaste januari. 22 genom att bygga den här datorn själv istället för att köpa den från någon annan som alla är monterade! Processorer är inte en uppgraderbar del, så du kommer att vilja få något bra här direkt utanför fladdermus. Din dagshandel är en av de viktigaste delarna av din installation. 520S har ett 16 GB DDR4 RAM och Intel HD Graphics 620.

 • Du kan arbeta med vad du har och uppgradera över tid.
 • Om du är intresserad av att köpa en handelsdator för ditt hem eller kontor, måste du lära dig allt du kan om de komponenter den behöver.
 • Tornbaserade datorer kan vara lite enklare att uppgradera över tid, men bärbara datorer är mycket mer mobila och gör att du kan handla nästan var som helst med en bra internetanslutning.

Medan rapporteringstjänster ger medelvärdena är det fortfarande nödvändigt att identifiera de höga och låga priserna för studieperioden. Vill du köpa en handelsdator med komponenterna i den här artikeln? Manuell ingripande krävs ibland, vilket innebär att automatiserad handel inte är fullt ut.

WiFi (802,11ac) och Bluetooth 4.

ämnen

Handelsmonitorerna. Aktiemarknaden är ett djur som är i ständig rörelse - och om du behöver följa med närhelst du är i rörelse har en bärbar dator en bärbar dator men funktionaliteten på ett skrivbord. En UPS tillåter din handelsdator att driva säkerhetskopiering under en blackout. Ju mer du investerar i din handelsdator, desto bättre måste du prestera när du handlar på marknaderna. Mindre än 5 procent av människor som försöker handel lyckas med det, och det inkluderar personer som skapar och köper EA: er. Medan marknaderna är tänkta att säkerställa öppenhet genom att visa order till alla samtidigt, låter ett kryphål i förordningar marknadsplatser som Nasdaq visa handlare vissa order framför alla andra i utbyte mot en avgift.

Om du är intresserad av att få den i någon annan färg finns det också en grå version av den här bärbara datorn. Deltagarna i utmaningen är: Antalet bildskärmar du vill är beroende på din bedömning och naturligtvis begränsas av din budget. Malware (förkortning för "skadlig programvara") är programvara som är avsedd att skada, inaktivera eller få tillgång till datorsystem. Du kommer att bli kär i denna maskin som inte tynger din bärbara ryggsäck eller portfölj.

Högfrekvent Handel

Den bästa musen är vår sladdade Logitech M500-modell. Om du är en investerare som bara undersöker de senaste grunderna kommer att använda bärbara datorer som fungerar bra för dig. UK CART "och i din kundvagn kan du redigera alla delar du vill ändra, mängder etc. "Här är några överväganden: Multi-core processor: Det är inte valfritt. Det är en förändring som gynnar de största fondbolagen.

Men vi blev förvånade över antalet människor som handlar med en enda skärm eller en bärbar dator. Låt oss komma igång utan att slösa bort någon tid. När du använder en handelsdator kan du hålla dina känslor i kontroll genom att hålla dig till planen och undvika att tveka när du fattar ett beslut.

Göra Ett Erbjudande

Vi är så säkra på att du kommer att älska våra produkter... Vi garanterar det! Kingston och Samsung är de enda två tillverkarna vi rekommenderar. Länkar till Amazon UK, Amazon Canada och Amazon Tyskland tillhandahålls också för varje komponentkategori, med regionala ersättningar gjorda baserade på tillgänglighet. Därefter bestämde jag mig för att bygga en inställning som var funktionell över flashig, eftersom det sista du vill göra är att släppa en extra bildskärm mellan hotell på Bali eller Manila. Vårt favoritfall är Fractal Design Define R6.

Innan vi går in på de bästa valen, låt oss höra några vanliga frågor som folk ställer om handel med bärbara datorer och stationära datorer. Bärbara datorn är en Lenovo V110-rigg. Jag lyckades hitta en begagnad bildskärm som hade lite slitage på kr184 CAD som skickades till min dörr. 8-tums Full HD IPS-skärm som ger oöverträffad klarhet. I den här artikeln kommer vi att diskutera den perfekta dagen för datorhandel och några viktiga saker att tänka på när du köper en handelsdator. Om till exempel volatiliteten ökar mycket mer än normalt kan positionstorleken behöva ändras manuellt. Jag bestämde mig för att minska mina totala bildskärmar från 4 till 3 för att få den viktigaste informationen jag behövde för att handla på vägen. Det kostar endast 510 och det är ännu billigare än ovanstående Acer Aspire E15.

Är Du Inte Säker På Vilken Handelsdator Du Ska Beställa?

Detta görs genom att skapa limiter utanför det aktuella budet eller begära pris för att ändra det rapporterade priset till andra marknadsaktörer. För att undvika detta bör du använda ett antivirusprogram (Avast är ett bra jag gillar. )Om du bestämmer dig för att köpa en dator ur lådan kan det vara en bra idé att köra till staden eller till en specialiserad datoraffär nära ditt hem. Det är också en bra idé att hålla ljusstyrkan låg för att bevara ögonen. Om du handlar från ett hemmakontor är det helst i ett separat rum som är isolerat från andra familjemedlemmars dagliga aktiviteter. Som handlare kommer du och din dator att försöka multitask och köra olika program och beräkningar samtidigt.

 • Våra moderkort är också mer exakta när du ställer in rätt spänning.
 • Vi guider dig om korrekt riskhantering.
 • Skaparen kan ibland ingripa eller stänga av programmet (till exempel vid stora nyhetshändelser).
 • Men du kanske vill ställa in dina synpunkter högre än 500 gigabyte (GB).

Dagshandel Lättare På ögonen

Det finns 27 ″ bildskärmar med en upplösning på 2560 × 1440 men de är vanligtvis mycket dyrare och om du ställer in skärmen på denna höga upplösning skulle det göra att allt är mycket litet. Att öka skalningen i Windows skulle vara det enda sättet att göra saker mer läsbara. Var god försök igen. Allt du behöver göra är att lyssna på nyheterna idag och du kommer förmodligen att höra en berättelse om ett nytt datavirusprogram som orsakar förödelse runt om i världen. 8 skärmar skulle vi använda två fyrhjulingar och 12 skärmar två hexstativ.

Alla dessa handlare var mycket engagerade med sina strategier och inte bara luta sig tillbaka och gjorde ingenting. Enkelt men det fungerar för att handla och skriva blogginlägg. Vanligtvis kan detta inte vara ett problem eftersom aktiehandel inte innebär lagring av enorma filer till skillnad från videoredigering och spel. Om du funderar på att investera i aktier - eller om du planerar att ta en mer aktiv roll i din nuvarande position på aktiemarknaden - kommer du att vilja ha en dator som är både prisvärd och funktionell. Ett exempel på vikten av nyhetsrapporteringshastighet för algoritmiska handlare var en reklamkampanj av Dow Jones (uppträdanden inkluderade sidan W15 i The Wall Street Journal, 1 mars 2019) som hävdade att deras tjänst hade slagit andra nyhetstjänster med två sekunder i rapporteringen en räntesänkning av Bank of England. Skärmen är kanske den bästa någonsin i en MacBook, vilket innebär att varje diagram och skärm bländar dina ögon.

De aktiemäklarplattformar som du kommer att se används är thinkorswim av TD Ameritrade tillsammans med MarketSmith. Om du vill ha din handels-/mäklarsoftware, Trader Thinktank och webbläsarfönster öppna, se till att välja högre RAM-minne. 8 GB DDR3-RAM med 5th Gen Intel i5-processor är mer än kapabel att surfa, MS-ord, strömning online och andra grundläggande uppgifter. Det fanns en omedelbar topp som nyhetsalgoritmer triggades när rubriken korsade. Det första vi vill göra är att rensa upp lite förvirring med uttag på moderkortet. Vi är noga med att leverera till dig den snabbast möjliga dator som ligger inom CPU: s säkra driftparametrar.

Rekommenderade Kundrecensioner

Som en bil, ja, bärbara datorer har samma vitala organ på insidan. Spridningen mellan dessa två priser beror huvudsakligen på sannolikheten och tidpunkten för övertagandet av genomförandet samt den rådande räntenivån. Du behöver inte investera i lösningar för flytande kylning eftersom de är dyra. Du accepterar att få tillfälliga uppdateringar och specialerbjudanden för The New York Times produkter och tjänster.

En ytterligare uppmuntran för antagandet av algoritmisk handel på finansmarknaderna kom 2019 när ett team av IBM-forskare publicerade ett papper [39] vid den internationella gemensamma konferensen för artificiell intelligens där de visade att i experimentella laboratorieversioner av de elektroniska auktionerna som användes i de finansiella marknaderna, två algoritmiska strategier (IBMs egen MGD och Hewlett-Packards ZIP) kunde konsekvent överföra mänskliga handlare.

Hur Man Bygger En Handelsdatorinstallation

Sedan installerade jag de två bildskärmarna och alla tillhörande drivrutiner, tillsammans med en USB-förlängningspinne. Det verkliga arbetet är att upprätthålla programmet. Även om detta kan göra att programmet ser mycket lönsamt ut tidigare, leder optimering ofta till dåliga resultat i framtiden. Så mycket av min handel har blivit automatiserad och samlokaliserad, jag behöver egentligen bara en skärm och en fjärrskrivbordsanslutning.

Om Våra Handelsdatorer

På marknaden för bärbara datorer hittar du många olika alternativ att välja mellan. Dessa är några av de bästa bärbara datorerna för aktiehandel som passar perfekt för det här jobbet och du kan vilken som helst av dem baseras på din nuvarande budget. Vi vet hur vi gör detta. Billiga datorer kräver att Intel betygsätter sina processorer långsammare än de säkert kan gå.

Det är svårt att passa in allt i en bärbar dator. Lönsamhetsprognoserna från TABB-gruppen, ett forskningsföretag för finansiella tjänster, för USA: s aktier HFT-industrin uppgick till 1 US. Här är min 2 iMac-inställning (en 27 "och 24"). Det är viktigt att tänka på att det sällan är enkelt att göra en båtbelastning. Jämfört med Razer Blade Stealth kostar ASUS ZenBook UX330UA mer än hälften av priset. I den här guiden försöker vi fokusera på några av de viktigaste principerna för vad vi har lärt oss i handeln och på vad våra veteranhandlare har berättat för oss att de har lärt sig. Topp 10-kärnprocessor för 2019:

För det mesta vet människor inte hur man ska uppgradera datorn för att stödja fler bildskärmar, igen, inte alla är en nörd som jag som älskar det här. Detta är den svarta versionen av Stealth-bärbara datorn. För att inte tala om det har korrekt stöd för flera skärmar med separata aktivitetsfält på varje skärm som Windows 7 inte gör. Jag kanske har föreslagit att du får Dell XPS 15 2019-modellen som tillkännagavs vid CES i januari 2019 men den är inte tillgänglig på marknaden så jag kommer att prata om XPS 15 2019 eftersom den inte är så äldre och värt att överväga säkert. Med hjälp av en handelsdator kan du hålla dig till handelsplanen trots att du tappar några få affärer och uppnår konsistens. Detta underlättar trycket på RAM genom att skapa ytterligare bandbredd för att smidigt köra dina video- och fotoprogram. Medan tradingcomputers.

 • Framåt testning av algoritmen är nästa steg och innebär att köra algoritmen genom en ur samplingsdatauppsättning för att säkerställa att algoritmen utförs inom backtestade förväntningar.
 • Vi är övertygade om att Windows 10 är det mest stabila, robusta och lättanvända operativsystemet Microsoft någonsin har skapat.
 • Du kan få ett mekaniskt speltangentbord som det jag har, som jag tar överallt med mig på mina resor förutom att använda det hemma.
 • Att växla mellan flera fönster och skärmar kan också vara för mycket för en bärbar dator.
 • GTX 1660 råkar också vara en mycket kapabel spel-GPU, om du vill prova de senaste spelen i din tid.

Frågor Och Utveckling

Handlare antar ibland felaktigt att en handelsplan bör ha nära 100% lönsamma affärer eller bör aldrig uppleva en neddragning för att vara en livskraftig plan. Jämfört med statistik inkluderar procent lönsamhet, vinstfaktor, maximal neddragning och genomsnittlig vinst per handel. Så varför inte skapa ett lockande parti med lite uppfriskande drinkar, utsökt mat och njuta av förvalet av PC-delar?

Latency avser förseningen mellan överföring av information från en källa och mottagandet av informationen vid en destination. Vi bygger avancerade prestationsarbetsstationer för stora statliga forskningslaboratorier, alla grenar i U. För RAM måste du ha minst 8 GB om du har en stram budget. Jag har också inkluderat specifikationsbladet för de som gillar att beställa delarna ”a la carte” och bygga sina egna datorer. 6 GHz åtta kärnor och går upp till 5. 2-litersmotorer, medan andra har 1. Jag har noggrant undersökt och valt dessa bärbara datorer. Jag ringde upp en välkänd speldatortillverkare iBUYPOWER, och efter att ha berättat för dem om min strävan att hjälpa till att bygga den ultimata värdeförsäljningsriggen, var de glada att hjälpa till.

Vanliga Frågor

Vanligtvis bara 2 videokortplatser, mindre USB-portar och Sata-portar. När det aktuella marknadspriset är mindre än genomsnittspriset, betraktas aktien som attraktiv för köp, med förväntan att priset kommer att stiga. Den finns i olika skärmstorlekar och innehåller mycket fler klockor och visselpipor än tidigare modeller. Vid den tidpunkten kan du ändra det eller köpa det som det är.

3GHz dual-core Intel Core i5-processor grafikkort: Ja, du kan gå till vilken datorbutik som helst och köpa en dator eller bärbar dator för att börja handla, men det fungerar inte eftersom mängden data din dator eller bärbar dator kommer att få är enorm. Vi är mycket bekanta med alla olika tillverkare. Till det här priset är byggkvaliteten rimligt väl tillverkad skulle jag säga.

Datorprogrammen är i högre grad fokuserade på prisåtgärder snarare än grundläggande. 00GHz är ett tillgängligt alternativ med X2019 Workstation - klicka på "anpassa och köp" ovan för att konfigurera. Några livsförändrade enheter du skulle rekommendera? Även om det är osannolikt att du kommer att behöva investera i en handelsdator när du befinner dig i de tidiga stadierna av ditt handelsliv, är det något du måste undersöka så småningom. Handla datorer | genomsnittligt betyg: Till skillnad från processorer (diskuterade ovan) är minnet verkligen enkelt att uppgradera och är ganska billigt. Brooks, chef för USA: s aktiehandel på T. Jag frågade mig aldrig själv: "Vad är den bästa handelsdatorn? "

Speldatorer

Detta har potential att sprida risk över olika instrument samtidigt som det skapas en säkring mot att förlora positioner. När din handelsdator uppfyller minsta referensnivå betyder det att den kan följa med strömmen av marknadsdata i realtid, oavsett nyhetshändelser på marknaden. Detta är grunden för den andra huvudsakliga strategin för att hantera datoriserad handel, som är att fokusera mer på ineffektivitetspriser. Liksom en professionell idrottare måste din dator vara i topp toppform för att hantera kraven på högintensiv handel. Därför kan du sprida din risk och säkra dig mot förluster. Jag hade en snabb dator som kunde öppna mitt program för mäklarhandel, min aktiescreenare och Internet Explorer samtidigt utan några prestandaproblem. Bärbar dator eller skrivbord? Detta avslöjar programmets svaghet och styrkor.

Dessa plattformar erbjuder ofta kommersiella strategier för försäljning så att handlare kan utforma sina egna system eller möjligheten att vara värd för befintliga system på den serverbaserade plattformen. Detta öppnade ett stort urval av bärbara USB-skärmar och många alternativ. Vi rekommenderar inte Corsair SSD: er. Jag antar att en aktiehandlare inte har tid att spela med den beröringsfältet, men istället kan du använda touch-ID-funktionen för att låsa upp din bärbara dator eller göra några betalningar online. Eftersom tester enkelt kan köras kommer EA-säljare ofta bara att visa de perioder som programmet fungerade mycket bra. Men orsaken till det var helt annorlunda än vad du kanske tror.

Keith Hetherington

För det kommer att diktera vilken "Chipset" du får på moderkortet. Alla beslut om portföljallokering fattas med datoriserade kvantitativa modeller. Många faller i kategorin högfrekvent handel (HFT), som kännetecknas av hög omsättning och höga order-till-handel-förhållanden. Lite ändringar när programmet körs kan ändra resultaten dramatiskt.

361 totala kostnaden för F-37GT:

Genom att sätta ihop komponenterna själv kan du bygga en extremt kraftfull handelsmaskin och anpassa den efter dina behov. Integrerade grafikchips stöder inte flera skärmar. Men när de en gång gav aktie- och obligationsmarknaderna det första trycket, tog datorerna de första rörelserna och sprang med dem. Det finns också det psykologiska trycket att bestämma när det är rätt tid att ingripa. Aktier, optioner och futureshandlare:

Snabb HP Z600 handelsdator + 48 GB Ram + 240 GB SSD + 2 TB + Dual Xeon-processor

Tyvärr handlar du i en verklig värld där alla dessa hot är en del av livet. Vi använder en extern videoadapter som ansluter till din USB-port och ger dig två extra HDMI-anslutningar så att två extra bildskärmar! ASUS VivoBook F510UA är en annan bra maskin som har en toppskärm och bra prestanda. Den har en UltraSharp 4K Ultra-skärm, vilket ger en ännu bättre visuell än full HD, med smidig, sömlös färg och skärm. Spel-datorer är tillverkade med komponenter som stöder bra grafik och som enbart räcker inte för en dagshandlare.

Så när det gäller kompatibilitet behöver du inte oroa dig för det. Men fundera noga. Även om detta kanske inte verkar som en stor sak, så är det. Datorprogram kör köp och säljorder baserat på komplexa algoritmer och formler, utan att någon människa är involverad i processen. Retina-display med 3 tum och ger ljusa och livliga bilder och videor. Jag var inte så lycklig när jag provade en torr körning på min bärbara dator att det blev förargligt. SSD: er kommer åt data snabbare och som ett resultat kommer datorn att starta snabbare och öppna program mycket snabbare vs. En dators hårddisk är dess långsiktiga minne och RAM är dess kortvariga minne.

Du kan anpassa ungefär 4 diagram och 4 L2 på en 1080p-skärm (sett i mina videor och på bilden av min heminställning). Moderkortet är en ASUS P8Z77-V LX som stöder upp till fyra grafikkort som körs samtidigt, om du drar nytta av de två PCIe x16-platserna tillsammans med de två PCIe x1-kortplatserna. Så hur konversationer skapas i ett digitalt samhälle kommer också att användas för att konvertera nyheter till handel, sade Passarella. Hon säger att handeln har gett henne förmågan att njuta av livet utan att vara bunden till ett heltids företags dagjobb. Jag gillade alltid RealTick bäst för aktier. Någon kan inte bara vippa en brytare och se pengarna rulla in medan de inte gör något.

 • För att ersätta den, köpte han... en annan MacBook Pro.
 • Varje seriös dagshandlare använder en speciell plattform för att köpa och sälja.
 • Varför i världen ska du investera ~ 18% i en handelsdator?

Navigering På Webbplatssökning

Tyvärr var det ett problem. Ett mikrosekund - en miljonedel av en sekund - är allt som krävs supersnabba datorer för att handla New York-börsnoterade aktier på någon av nio börser. Om du är seriös när det gäller handel måste du veta att din smartphone eller surfplatta inte kommer att göra det. Den har 16 GB DDR4-RAM, vilket är dubbelt RAM-minnet från sin äldre modell och det är parat med Intel Core i7-7500U. Market timing algoritmer kommer vanligtvis att använda tekniska indikatorer som rörliga medelvärden men kan också inkludera mönsterigenkänningslogik implementerad med Finite State Machines. Med andra ord förväntas avvikelser från medelpriset återgå till genomsnittet. Tänk på vad du behöver bildskärmarna för och fortsätt att uppgradera över tid.

Det är inte så att människor inte spelade någon roll i aktiemarknadens rörelser. Under senare år har datoriserad handel blivit en mycket kraftigare kraft på kortare sikt än stora fonder. Denna processor finns i våra Trader 8000-seriens handelsdatorer, särskilt Trader 8000 Elite-modellen. Den största skillnaden mellan andra bärbara datorer och XPS 15 är dess InfinityEdge-display.

De dagar då aktiehandlarna brukade sitta framför sitt gamla skrivbord under långa timmar är nu borta. Om du inte tar isär din maskin och sätter in komponenter är dessa inte för dig. För investerare erbjuder bärbara datorer oöverträffad portabilitet. Eller så kan de ingripa för att ta vinster för tidigt, manuellt åsidosätta en handel när personen ser en vinst han gillar. Kostnadseffektivitet är nyckeln till långsiktiga vinster i din portfölj. En annan teknik skulle vara att kräva att högfrekventa handlare ska göra en marknad hela tiden, liknande kravet på "specialister" i Big Board. I de flesta fall hittar du inte en bra affär hos Dell, Amazon eller BestBuy som är värt pengarna. Kontakta oss inom 30 dagar efter att du har mottagit din produkt för en RMA för dina pengar tillbaka eller för att byta den mot en ersättning.

Oro

² Intel Core i9 med 8 kärnor, 16 trådar vid 5. En bra batteribackup hjälper till med detta, det kommer att ge dig tillräckligt med körkraft för att tillåta säker stängning av öppna filer och stänga av Windows. Handlare som utför olika tunga uppgifter kommer att hitta den här maskinen som det bästa valet. Ganska dyr. Naturligtvis är de största kapitalförvaltarna passiva medel med låg avgift som drivs av Vanguard, BlackRock (BX) och State Street (STT).

Om du vill ha en högpresterande processor kan du gå till Intel Core i7-6950x som har 10 COREs @ 4. Med andra ord måste de vara villiga att köpa specifika aktier även när priserna sjunker. Om du har handlat med lager länge är det troligt att du har en aning om hur bra ett 8 GB RAM-minne kan bli särskilt när du är i par med en bra processor.

Om du vill underlätta ditt jobb är det viktigt att du lär dig de komponenter som datorer för aktiehandel behöver. För att ersätta den, köpte Tim en ny MacBook Pro... sedan i kort ordning, han spillde vatten på den och stekte kretsarna. I allmänna ordalag är tanken att både en akties höga och låga priser är tillfälliga, och att en aktiens pris tenderar att ha ett genomsnittspris över tid. Med den lätta till medelhöga användningen kan du förvänta dig nära 10 timmar, vilket är ganska extra batteritid. Den här guiden är avsedd för komponenter som kommer in i 2019 och vi kommer att hålla den uppdaterad när komponenter förändras över tid. Så vad är en "handelsdator"? 03 ms för en SSD, så en SSD är mer än 500 gånger snabbare när man börjar läsa eller skriva än en hårddisk, vilket kan ge dig en fördel i handeln när tiden är kritisk.

Backup-system

I verkligheten är automatiserad handel en sofistikerad metod för handel, men ändå inte ofelbar. När ett program behöver arbete kan det dock kräva mycket tid. Naturligtvis måste du också ta del av alla budgetar du kan ha ställt in för dig själv. 2019-uppdatering - Läs vår F-37x Falcon Trading-datorrecension. Den andra typen använder en klämma för att säkra den på skrivbordet. På mitt hemmakontor använder jag en i7-maskin, med 16 GB RAM-minne och en hårddisk för solid state för snabbare läsning och skrivning av data. Idag är det vanligt att stöta på datorer med integrerade grafikchips, men när det gäller handel kommer de inte att göra det.

Det här alternativet är bäst för dem som vet hur man bygger en dator, men det är roligt ändå! En mobiltelefon eller en bärbar dator räcker i de flesta situationer. Annars, om du gör ett köp online, måste du betala för frakten och eventuellt behöva returnera handelsdatorn några hundra mil bort om det skulle vara något problem med det. Dessutom packar det 12 GB DDR4-minne tillsammans med 1 TB SATA-hårddisklagring för att underlätta fleruppgifter.

Tyvärr är det inte tillgängligt på många platser. Detta är ett värde-köp och är inte den sexigaste eller flashaste skärmen, men det är väldigt bärbart och bekvämt att ansluta via USB. Det var den 15 juli, och Intel, datorchipjätten, hade rapporterat ett starkt resultat kvällen innan.