AMN: s andra varumärken

Om du brinner för vård av sängen kan du leta efter ett deltidsjobb på vårdhem eller sjukhus. Detta sjukvårdsrådgivningsföretag samarbetar med en mängd olika sjukvårdsorganisationer för att ge ytterligare stöd. Du samtycker till att ta emot marknadsföringsmeddelanden från faktisk och kan välja att ta emot sådana meddelanden genom att följa länken för att avsluta prenumerationen i våra meddelanden, eller som anges i våra villkor.

Alla dessa specialiseringar betalar annorlunda. Bara du kan bestämma. AxisPoint Health har olika möjligheter tillgängliga för RN: er. Detta hjälper till att minska kostnaderna, tiden och resurserna som krävs för att behandla patienter på rätt sätt samtidigt som de upptagna sjukhusen och vårdcentralerna kan fokusera på dem som behöver mer akut vård. Det enklaste och snabbaste sättet att börja är att använda en gratis webbplatsplattform som Blogger.

Full medicinsk ansvarsförsäkring tillhandahålls.

Det finns olika andra fjärrpositioner tillgängliga också som RN: er kan komma att kvalificera sig till, som apotekstekniker och Pharmacy Benefits Analyst, så det är värt att titta på webbplatsen för att se öppna möjligheter. Även efter att ha tagit några förlängda semestrar har jag fortfarande extra kraftuttag sparat att jag kommer att kunna göra utbetalningar (till min basränta) i slutet av året. Måste ha professionell koderfarenhet, plus andra tekniska certifieringar, beroende på position. Om du vill arbeta med företaget kommer du att vilja kolla Johnson & Johnson karriärsida ofta. Säljare kan välja antingen ett grundläggande gratiskonto som innehåller obegränsade listor med fyra bilder per artikel plus möjligheten att sälja direkt från din blogg eller webbplats, eller ett Pro-konto för kr15. Jobbet för medicinska transkriptionstjänster innefattar transkription av medicinska rapporter, dokument och annat material från läkare och annan vårdpersonal. Som RN skulle du kontakta patienter som har begärt medicinsk information och sedan ställt in möten för dem. Majoriteten av RN: erna är anställda vid landets 5 564 sjukhus.

26 per timme, eller kr13 650 per år för sjuksköterskor som arbetar på heltid. Vad är arbetstillväxten för fältet? Att svara på frågor på jobbmässor, göra sjuksköterskor medvetna om öppningar och alternativ och intervjua kandidater som klarar din förtroende är en del av vad du kommer att göra, men för att göra det måste du vara mycket kompetent själv både pedagogiskt (med på minst en kandidatexamen och erfarenhetsmässigt, det vill säga att du har kunskap om detaljerna i jobbet du rekryterar till. )Att veta hur man tillhandahåller egenvård är avgörande på grund av (förlåt ordspel), utbränd. Du måste få säkerhetsgodkännande, men den extra lönen är mycket generös. Måste ha minst 8 års erfarenhet av medicinsk granskning, vara en certifierad kodare med lång erfarenhet av teknisk kodning, och du kan behöva resa två gånger per år.

 • Det kan vara så att du planerar en speciell semester, ditt barn behöver hängslen eller att du måste göra några hemrenoveringar.
 • Sjukhus och vårdinrättningar behöver mer hjälp hela tiden på grund av de nya reglerna inom sjukvården.
 • I vissa områden ger vårdhem vård för personer som inte längre är akutsjuk och därför inte kräver sjukhusvistelse, men som inte är tillräckligt bra för att läggas ut till hemvård.
 • Och sedan hände det.

Hjälp Till Ett Läkarkontor

Registrerade sjuksköterskor utför arbetsuppgifter som sätter dem i framkant inom det medicinska området. Forskning inom bidragstjänster går utöver vad som redan händer med området för drömmar och möjligheter. State Department för att tillhandahålla patientvård runt om i världen. Vissa sjukhus har webbaserade system som du kan logga in på och registrera dig för extra skift. Om du hade frågat mig hur min framtid såg ut, skulle jag ha erbjudit dig två ord: Doctor on Demand, MDLive och InTouch Health är några av de många telemedicinska företag som letar efter vårdleverantörer att arbeta på distans. Att vara hälsotränare är förmodligen en av de vanligaste sidostyrorna för en registrerad sjuksköterska.

AxisPoint Health

Företaget anställer arbete hemma Nurse Clinical Coordinators (NCCs) med giltigt licens för att kontakta patienter och förklara för dem den föreslagna processen för behandling och patientens roll i deras behandling. Det finns en konst till detta, och inlärningskurvan kan vara brant. Detta innebär en av de högre levnadskostnaderna bland även några av de mindre städerna.

Omvårdnadsutbildning är Det Första Steget

När du har räknat med det ska du undersöka och se vilka skolor du inte skulle ha något emot att gå till och använda. Deltidsjobb för sjuksköterskor: Beroende på din verkliga byrå kan du tillhandahålla både familjer och barnklienter. Vanligtvis krävs en BSN- eller en magisterexamen och vissa juridiska kurser eller erfarenheter. Även om det krävs ytterligare utbildning, har detta inte stoppat explosionen av estetiska sjuksköterska utövare.

Eftersom resesjuksköterskan är flexibel och kan rymma både kort och långvarig befattning, kan många sjuksköterskor försöka tillfälliga sjuksköterskor, oavsett om de är ensamstående, samarbetade, gifta, barnfria eller har en familj.

Topeka

Korta pengar som kan spara massor av huvudvärk och massor av pengar. Du kan berätta för dem att du bara är tillgänglig de dagar du vill arbeta. Tänk på att det inte blir någon rik snabb utan ansträngning på den här listan. Att sälja på Etsy är ett bra sidjobb och låter dig tjäna pengar även när du sover.

Sjuksköterskor och läkare anställs ofta. De utför också administrativa uppgifter och informerar patienter om de bästa sätten att ta hand om sig själva. 32 fler på timmen än det nationella genomsnittet, vilket motsvarar cirka 23 550 dollar mer per år. Företaget erbjuder sjukvårdspositioner som kan göras hemifrån. Om du vill hålla det maximala beloppet för vad du tjänar, ta dig öster om kaskadbergen till Bend, OR, där din dollar kommer att gå exakt 3.

Lön/PAYROLL

När det gäller sysselsättning fanns det 2. Om du har en MSN-examen kan du betygsätta studenternas akademiska inlagor. RN arbetar vanligtvis från en central plats som tilldelar patienter till henne, men hon arbetar på egen hand. RN: er som arbetar i livliga metroområden tenderar att tjäna mer än sina landsbygds motsvarigheter. Denna roll kommer att leda sjukvårdsleverantörer och medlemmar att främja positiva resultat/fördelar, optimera medlemsfördelar och främja effektiv resursanvändning.

Denna trend förväntas fortsätta i många år framöver.

Medelinkomsten för en sjuksköterska som utför telehälsoomsorg är nästan 70 000 vilket är mycket bättre än du får på en sjukvårdslön ändå. Bläddra i denna lista och hitta det jobb som låter som det roligaste. Med över 5 miljoner sjuksköterskajobb och en genomsnittslön på cirka 71.000 , kunde vi * uppskatta * att det var 355 miljarder dollar som spenderades på löner bara för sjuksköterskor! Du kan skriva på webbplatser med fokus på hälso- och sjukvård och tekniska ämnen om vård.

10% av RN: erna i USA. Återigen är den höga efterfrågan på RN: er över hela landet på grund av brist, åldrande befolkningsgrupper och andra faktorer den överlägset största bidragsgivaren till lönen över genomsnittet. Eftersom baby boomers åldras och fler människor har tillgång till hälso- och sjukvård på grund av den federala försäkringsreformen kommer behovet av hälsovårdstjänster att fortsätta öka till 2024. Låt oss ta en titt på de vanliga platserna som anställer sjuksköterskor att arbeta hemifrån.

 • Com, PayScale.
 • Utnyttja deras tidsbegränsade New Membership-enhet och registrera NU.
 • Att gå online öppnar en mängd möjligheter att arbeta hemifrån, men tricket är att veta vilka företag som är legitima och vilka inte.
 • Sjuksköterskor förväntas arbeta långa skift med dåliga förmåner och liten lön.
 • Dessa uppdrag kan vara lite tuffare att hitta men är värda ansträngningen att hitta och kommer sannolikt att betala med en högre inkomst.

Certifierad Sjuksköterska Anestesiläkare

Att hålla sig à jour med alla framsteg inom medicin, förändringar i förfaranden, dokumentationskrav och juridiska frågor (för att nämna några) kommer verkligen att vara en utmaning. Även om många sjuksköterskor behövs för att fysiskt arbeta på sjukhus, finns det många möjligheter för registrerade sjuksköterskor att arbeta hemifrån. De alternativ du väljer för att börja tjäna extra pengar beror på några faktorer. När jag försökte ta reda på om jag ville bli klinisk instruktör såg jag upp alla sjukskolor i mitt område och ringde dem. När varan säljs betalar du en 3. Glöm inte heller den välbehövliga vilan som du behöver varje skift. För att det ska hända kommer klinisk kompetens att vara viktigare än personalrelationer.

För det första arbetar juridiska sjuksköterskekonsulter på egen hand som oberoende entreprenörer; de är inte anställda. Om du har en färdig källare eller en del av ditt hem som ingen använder, kan du överväga att hyra ut det via Airbnb. Ta en titt på dina nuvarande alternativ på karriärsidan för AxisPoint Health innan du bestämmer dig för att ansöka. Investeringarna kan vara minimala beroende på vilken nivå du vill ta verksamheten. Många återförsäljare lägger outsourcing av sin kundtjänst till tredje part som Working Solutions, som i sin tur avtalar med hembaserade arbetare. Detta motsvarar cirka 38 dollar.

Även om du känner till grunderna för epidemiologi, måste du ständigt uppgradera din kunskap om nya och farliga bakteriestammar och virus. Vad mer är, omvårdnad fortsätter att vara ett högt efterfrågat yrke med hög tillväxt. Måste ha en aktuell RN-licens och minst tre års erfarenhet av ärendehantering eller användningshantering. De anställer registrerade sjuksköterskor som konsulter, chefer för klinisk vård, samtidiga utbildare/författare, hälsoriskutbildarkonsulter och många andra befattningar. Dessa verkliga sjuksköterskor jobb var noggrant vetted och kan vara bra för sido hustles för alla sjuksköterskor! Jag ville fortfarande vara en registrerad sjuksköterska.

Licensierade Praktiska Sjuksköterskor

Jag har träffat en hel del resesköterskor under åren, och en av de två främsta anledningarna till att de börjar arbeta som resesjuksköterska är på grund av pengarna. Företaget söker arbete hemifrån. Telefoniska supportsjuksköterskor med aktuell RN-certifiering för att ge support med medicinsk terminologi, problem med mera. Jeff är din bloggsida på Google eller Facebook eller. Du kan använda det du har lärt dig genom att hjälpa andra och få betalt för att göra det också!

17% av RN-befolkningen i USA. (95 i månaden), jag har funnit att det är värt och jag betalar själv för det. ”Sjukhus förvärvade infektioner” har blivit utmaningen för leverantörer och vårdgivare och tragiskt sett lönen till personer som trivs med andras olycka. Personer som antingen genom ålder eller funktionsnedsättningar behöver sjukvård på ett vårdhem kräver också mycket tålamod och förståelse.

 • Det är ett faktum att det inte finns tillräckligt med hälso- och sjukvårdspersonal som bloggar om hälsoproblem och som du kan söka pålitliga råd från.
 • Nästan 40% av APRN: s och 55% av RN: erna erhöll återbetalning av certifieringsavgift det året.
 • Det är inte första gången jag har tagit en längre tid ledig heller.

Hur mycket tjänar RN?

Medianlön: När medianlönerna som nämns i denna notering ökar kan man sluta två saker: Massachusetts har många möjligheter för registrerade sjuksköterskor att få utmärkta inkomster när de arbetar på en av statens främsta medicinska anläggningar. Arbetar från hemtriage sjuksköterskor för Intellatriage kommer att kräva att arbeta vissa helgdagar och helger och slutföra en betald utbildning och orienteringsprocess. Jag nämner dem för att köra hem så att ingen av dem är annorlunda än dig.

Topp 10 Städer Där Registrerade Sjuksköterskor Kan Tjäna Mest Pengar

Var en sjuksköterska på samtal. Nivån av ansträngning gör en skillnad. Ju bättre du presterar, desto mer pengar kan du tjäna. I vissa områden måste sjuksköterskeutövare, som läkarassistenter, vara kopplade till en viss leverantör. Du kan bli sjuksköterska, till exempel, och tjäna i genomsnitt 110 030 dollar varje år. Denna position söker RN: er för att hjälpa patienter och deras familjer att förstå processen för gentestning och förklara vad varje test kan göra för dem.

Både förebyggande vård (särskilt möjligheter till infektionssjukdomar) och botande svar är en del av detta jobb. Du har många andra alternativ på den här listan att välja mellan. Tack vare regeringens initiativ för att utöka sjukvården till fler människor och lagar som kräver att individer köper sjukförsäkring har fler än någonsin tidigare täckning. De flesta platser kräver bara att du har en kandidatexamen. Sök också efter nyckelordet, Nurse Recruiter eller RN Recruiter. Vissa av inläggningarna har krav på plats, men uppgifterna kan utföras hemifrån. Att veta hur man ska skydda varje människas värdighet och stolthet, utan kompromisser, kommer att göra skillnaden. För att påbörja resesköterskan måste du komma i kontakt med en sjuksköterska resebyrå.

Redaktörens anmärkning: De flesta av uppgifterna kommer att utföras på distans. Sykes anställer hemmabaserade sjuksköterskor i CANADA för sina telehälsopositioner. Du har förmodligen hört att resevårdarna har massor av förmåner, till exempel en hög reselöterska-lön, incitament som inloggningsbonusar och möjligheten att arbeta på glamorösa platser som Hawaii (det är alltid Hawaii). Hembaserade positioner finns också tillgängliga på CVS. Enligt 2019 U. Om så är fallet kan klienter och personal möta rädsla, ilska och utmaningar för moraliska och etiska dilemma som vanligtvis inte står inför en obstetrisk enhet. Genom att arbeta nära med advokater kan juridiska sjuksköterskekonsulter överbrygga klyftan mellan juridisk kunskap och medicinsk expertis för att ge en mer omfattande förståelse av det medicinska fallet och minska felaktiga domstolsbeslut baserat på brist på kunskap och/eller bevis.

Den Långa Och Slingriga Vägen

Även om kompensation inte är den främsta drivfaktorn för de flesta sjuksköterskor som går in i yrket, finns det flera alternativ för RN: er som vill veta hur man kan tjäna extra pengar som sjuksköterska. Till exempel kan du designa din egen rad av anpassade skrubb baserat på dina personliga preferenser och sälja dem online. Med en sårsköterska-certifiering kan du konsultera sårvård för läkare, sjukhus och sårkliniker. Detta fält förväntas växa under de kommande åren på grund av en åldrande befolkning, så framtiden för medicinsk transkription ser lovande ut särskilt för dem med certifieringar. Detta kan faktiskt visa sig vara ditt heltidsjobb! Sitt med din chef och se till att du har tydliga förväntningar på ditt jobb och ansvar. Medelinkomsten för en sjuksköterska som telehälsoomsorg nästan 70 000. Ta på dig ytterligare uppgifter och ansvar; lära dig allt du kan om företaget; lägg till värde genom att hjälpa andra och tänka på sätt att förbättra uppgifterna och göra platsen mer effektiv - göra dig själv känd.

Dialys RNs hjälper patienter som hanterar njursjukdomar och misslyckande genom att administrera medicinering, övervaka framsteg och genomföra läkarriktade behandlingsplaner. hur man börjar gruvdrift: platser för gruva, gruvutrustning, vinsträknare, det aktuella antalet försök som det tar för att hitta rätt nyckel är cirka 1 789 466 951. Känna sig själv. De flesta anläggningar som tar resesköterskor har bemanningsbrist (det är därför du är där i första hand) och kommer ofta att erbjuda övertidsskift för personal och resenärer. De levererar barn och arbetar tillsammans med barnläkare under hela graviditeten. Eftersom vi har hänvisat ett stort antal bloggare till HostGator kunde vi förhandla om en exklusiv rabatt för våra läsare. När det gäller RN-lönerna kommer allt över kr80 000 per år att placera dig bland de bästa staterna för registrerade sjuksköterskor när det gäller lön. Detta är ett sätt att säkerställa att ditt företag bara görs hemma. Genom att vara anpassad till verkligheten för professionella som är där du var för några år sedan kommer du att göra dig till en välkommen mentor för andra.

Överväg att titta på Barton Associates webbplats. Mellan samma år förväntas endast 56 10000 sjuksköterskepositioner läggas till, men detta motsvarar en tillväxt på 36. De sträcker sig från att fortsätta en utbildning (specialiserad på din omvårdnadskompetens) till till och med att starta ditt eget företag. Jobbflexibilitet har länge varit en av de viktigaste dragningarna i sjuksköterskeyrket. Du måste samarbeta med läkare, arbetsgivare och försäkringsbolag för att underlätta kommunikation och säkerställa efterlevnad mellan alla berörda parter. Dokumentation kommer naturligtvis att omfatta alla dessa områden, och utvärdering av hur allt ovan fungerar som de borde och måste är också en del av uppgiften.

 • Detta är ett sätt att säkerställa att ditt företag bara görs hemma.
 • Om du tänker på fältet som en bra person och arbetare att ha kommer andra att vara angelägna om att anställa dig.
 • Du kan behöva besöka jobbtavlan på Best Doctors flera gånger innan du hittar en öppen position.
 • Denna webbplats innehåller affiliate-länkar, som får oss en provision och hjälper till att stödja webbplatsen.
 • Du behöver minst 3 till 5 års erfarenhet av akut vård eller vård i samhället.

Vad är Startlönen För En Registrerad Sjuksköterska?

Detta betyder att du kan kommunicera med patienter via en ljudljud/video-länk, via telefon eller någonsin via en webbkamera. Klicka här för att se det senaste arbetet hemifrån. Du kan ansöka om ett deltidsjobb i dessa byråer där din primära uppgift är att besöka listan över patienter som är registrerade i deras tjänster och tillhandahålla den omvårdnad de behöver. Det här är vad jag visste: Sjuksköterska löner kan variera mycket på grund av plats, arbetsmiljö, specifika jobbansvar och en enskild sjuksköterskes kvalifikationer. Alternativhandel 2019 nybörjarguide, de förlorar inte pengar, de gör en jämn vinst. För att hitta öppna positioner, kolla in McKessons karriärsida. Överväg att titta på företag som Wolters Kluwer, EBSCO, Springer Publishing och Jones & Bartlet.

Sjuksköterskor ger också utbildning till patienter och vårdgivare om vaccinationer mot vacciner och biverkningar. Hur man börjar investera, det gör det svårt att göra framgångsrikt på egen hand. Den lägsta är kr18 720 i Puerto Rico medan den högsta lönen är i Alaska på 33,290. RN: er med minst fem års klinisk erfarenhet kan försöka lyckan i en av Mercy: s arbete från hemmet. Användning av rådgivningskompetens kommer också att vara en del av vad du förväntas ge, en uppgift som ofta delegeras av psykiatriker till andra.

Detta är en strategi som hjälper dig att öka försäljningen.

Se vår policy för avslöjande för mer information. Att hålla personalen uppdaterad om allt som krävs och förändringar som behövs i tillvägagångssätt innebär ständigt lärande och medvetenhet. Om du redan bloggar eller funderar på att starta, skulle jag vilja bjuda in dig till ett live-träningspass vid konferensen National Nurses in Business Association (NNBA) i höst. Teamledarskap och teambuilding är en viktig del av denna roll. Det finns fler möjligheter än någonsin att njuta av ett flexibelt schema där du kan arbeta hemifrån och hitta en balans mellan arbete och liv som fungerar bäst för dig. Dessutom kanske du kan tjäna ännu mer pengar om du söker specialcertifiering i ditt område på egen hand innan du undertecknar ett resebyrå. En bemanningsbyrå eller ett jobbstyrelse är en bra start.

83Bar

Är ditt mål realistiskt? Företaget söker ibland utbildningspecialister hemma för att ge svar på patientfrågor om sina produkter. Som namnet antyder sätter den här karriären dig i rollen som en bra lyssnare och tolk för vad din klient beskriver utan att du faktiskt ser dem.

I så fall är FlexJobs en mycket bra resurs. Diagnos, behandling, förskrivning av vård och mediciner och uppföljning, tillsammans med korrekt dokumentation kommer att vara en del av denna roll. Sjuksköterska anestesiläkare fortsätter att vara mycket efterfrågade. Portal, iG betraktas som säkert eftersom det är noterat på en börs, avslöjar dess ekonomi och övervakas av toppnivåreglerare. Att hantera din egen besvikelse när saker inte fungerar, och stora ansträngningar och kostnader verkar ha slösat bort, är avgörande för att fortsätta i denna roll.

23 PointClickCare Detta molnbaserade medicinska dokumentationsföretag har kundstödspositioner för personer med vårdgrader. Sedan kommer e-postmeddelanden att börja komma in, och bjuder in dig att fullfölja undersökningar eller delta i ted talks affiliate marketing iab affiliate marketing guide grupper. Kontraktsarbete från din egen dator. Om du är intresserad av att ändra systemet genom att utveckla och implementera nya lösningar kanske du kan använda din omvårdnadsgrad till god användning inom hälsoinformatik. Många skolor erbjuder nu distansutbildning.

Börja Din Egen Sida Verksamhet

De skulle förmodligen vara mycket villiga att en av sina tidigare studenter kommer tillbaka som klinisk instruktör. Läs mer om möjligheter, kolla in Citra Health Solutions webbplats. Du granskar medicinsk fakturering och anspråk och fattar beslut om överklaganden och avslag baserat på given information. När du har avslutat din utbildning kan du förvänta dig att spendera tid på att bygga upp ditt företag när du nätverkar och marknadsför din nya verksamhet till advokater och företagskunder som är intresserade av att få en läkarundersökningsgranskning som rör skadade arbetare eller andra medicinska frågor [källa: 70 000 är jordnötter på platser som CA, WA, NY osv. Men kom ihåg att Texas är ungefär 1/3 billigare att bo på än dessa andra platser. Washington State är en av de bästa staterna för registrerade sjuksköterskor som vill tjäna mest pengar samtidigt som de åtnjuter en rimlig levnadskostnad. För det fjärde, gå igenom och skriv ett "0" för de alternativ du inte har en färdighetsuppsättning för, eller så är du inte intresserad av att förvärva färdighetsuppsättningen. Klyftan mellan verklighet och ideal kan snabbt bli molnig om sjuksköterskor som undervisar är för kopplade från tekniska framsteg och utmaningar som deras elever står inför.