Hur Man Säljer Konst Online

Artspring - Artspring tillåter professionella konstnärer att bygga en artistwebbplats som innehåller marknadsföringsverktyg, nyhetsbrev och en inventeringsdatabas. Tjäna pengar online: vad jag gör för att tjäna kr50 000 per månad hemifrån. Sedan företaget startade 1995 har eBay nått mer än hälften av världens marknad. Nu när du är "i kunskap" är det bästa du kan göra att börja idag och ändra ditt tankesätt för att fokusera på körning. Jag deltar i hästsamhällen som gör det så mycket lättare att nå ut och fråga! Illustratörer, målare och till och med installationskonstnärer eller skulptörer kan dra nytta av att sälja högkvalitativa tryck av sina konstverk.

  • Det var ödmjukt.
  • Det var meningsfullt men det skrämde mig.
  • Det finns tre typer av medlemsplaner du kan välja mellan.
  • Hon har varit medlem i ett och ett halvt år.
  • Du kan antingen skriva ut och sälja direkt eller använda en av de många onlinetjänsterna, som Society6, som gör det möjligt för konstnärer att enkelt sälja tryck online, med en liten provision i utbyte.

Lyckligtvis erbjuder Sellfy-plattformen marknadsföringsverktyg som hjälper till med detta - e-postmarknadsföring, försäljning, rabatter, etc. Finns på Amazon eller ladda ner din kopia idag. Det som följer därefter är lättare: Organisera en utställning - ensam eller bjud in andra konstnärer att delta. 7 sätt att tjäna pengar online och med gratisappar under 2019. Alla artister och illustratörer, oavsett vad de gör, bör äga den mest aktuella kopian av The Artist's and Graphic Designers Market för innevarande år (visas till vänster).

Det faktum att det är svårare att komma in innebär att du förmodligen kommer att ha mindre konkurrens, och fokusen på skön konst gör att du kan nå en mycket specifik kundkrets som kanske inte är lätt att hitta på andra webbplatser. När du säljer ditt arbete genom FineArtAmerica måste du lägga till en markering till baspriset för att få en vinst. Ofta inkluderar platser som letar efter konstverk restauranger, kaféer och konserthus. Sälj digitala kopior på Sellfy och lämnar utskriftssidan till kunden.

Det är den enda platsen där följare kan klicka på en länk, och hela poängen med ditt konto är att sälja ditt arbete! I likhet med Zazzle kommer företaget Printful att använda dina mönster för att skapa alla typer av produkter som t-shirts, affischer, muggar, kuddar, byxor eller leggings, telefonväskor och duktryck. Varför är du en konstnär? Tillbringa sin fritid? Hon bodde 2 timmar från mig och jag bestämde mig för att köra målningen till henne. Se till att du bidrar till forumet på andra sätt, inte bara som någon som dyker upp där för att flogga lite konst.

För att ta reda på vad folk säger om artisterna letar du upp dem på Instagram eller tittar genom platser som Urban Art Forum, där seriösa samlare debatterar fördelarna med olika verk (och även köpa och sälja).

Smycken

När hon tittar tillbaka, säger hon, kände hon att konstverksamheten hade missbrukat henne på sätt som kändes som övergrepp i hennes familj, hennes ex och en svår före detta chef. Att utbilda människor om ditt arbete, få dem att känna sig bekväma att samtala med dig kommer att gå långt mot att bygga en kundkrets. Innan du dyker upp för att koppla ihop med gallerier, förstår det troligt att de kommer att sälja ditt arbete på provision. Så om inte din familj är i det här företaget, kommer du bara åt ledande befattningar med lång erfarenhet. Min vän James Clarke var en blivande fotograf.

Du och andra kan bidra med videor till en kanal och alla får betalt.

Digital Konst

Bokstavligen miljarder människor surfar på dessa kanaler på fritiden, så du är garanterad en massiv driva av konstälskare och samlare också. Jag tror också att de som använder dessa webbplatser inte kommer att köpa av mig i första hand. Du kan sälja 3D-modeller på denna marknad precis som TurboSquid. Dessa jobb är ofta bättre betalda än lärarplatser, så du kan spara tillräckligt med pengar på ett par år. Kontakta oss, jag säger detta inte för att skrämma dig, men för att förbereda dig. Om du tycker att det är oerhört svårt att arbeta för en blogg eller en annan webbplats kan jag försäkra er att det är lättare än du tror. Med WordPress kan du visa och sälja konst online nästan på vilket sätt du kan tänka dig.

Borta är skåp, skärm och statiska lönecheck. Det är därför jag har bestämt mig för att skriva den här guiden och förhoppningsvis hjälpa dig att starta din online karriär eller ditt företag som artist. Att skapa en kurs kan vara komplicerat och tidskrävande, så beväp dig med tålamod.

Om du bestämmer dig för att skicka in ditt konstverk för att få en auktion till försäljning, kan några fantastiska saker vara i beredskap för din karriär. Tänk på det, om du är en enmansvisning som en grafisk designer som säljer dina tjänster, förlitar hela ditt företag dig, tjänsteleverantören. Till exempel follio. Detta kallas också bloggning.

Därifrån betalar du bara fem dollar per månad samt en noteringsavgift på mindre än.

Hur Man Kan Tjäna Pengar Med Konstfärdigheter

Eftersom konstmarknadsplatser online har sina standarder, måste du ta reda på vilken typ av konst som accepteras på deras webbplats. Det gör att du kan få de vinster som finns ovanpå tryckpressen, eller så kan du sälja det ursprungliga konstverket (i vilket fall får du behålla 95%!) Här kan du hitta ett stort antal inramade tryck, affischer, väggkonst, porträtt etc. Många andra artister väljer att ha sitt arbete på flera webbplatser, men för mig personligen kommer det att bli överväldigande och min kundtjänst kommer förmodligen att slå, något jag inte är villig att låta hända. Inga medlemsavgifter. Konstnärer kan också få kontakt med fans och hitta nya målgrupper genom att ta arbete offline.

De erbjuder 50% royalties till bidragsgivarna. Ställ in en butik för dig själv för att visa dina mönster eller skapelser för andra att bläddra och köpa. Faktum är att framgång sällan någonsin sker så snabbt för någon eftersom det är precis hur livet fungerar. Var fantasifull och innovativ, använd exempelvis vykort eller foton istället för ett klassiskt visitkort. Vårt förslag? En mer relativt obetydlig nackdel för de flesta artister är att Shopifys bloggverktyg inte matchar WordPress utan passar för grundläggande bloggbehov. Denna gemenskap är mycket populär bland konstnärer så att du kommer att kunna skapa några bra kontakter genom DeviantArt och möjligen växa din karriär.

Så innan du bråker dig själv och undergräver din talang och färdigheter, se till att du har annonserat dig själv och vad du kan erbjuda som konstnär.

Hur mycket ska jag ta ut? Därefter inkluderar materialkostnader som är ungefär Rs. Till skillnad från konstmarknaderna är dessa webbplatser inte inriktade på att köpa målgrupper.

Han bodde nära San Franciscos Golden Gate Bridge och växte allt mer säker på att måla landskap badade i Bay-områdets disiga varma ljus.

Lär Online Klasser

Ibland kan du också byta online på olika produkter. Ett varningsord dock. Erbjud korta, interaktiva konstverkstäder för företagsevenemang och fester. Hur man tjänar pengar online som arbetar hemifrån 2019 (rÄtt sätt!). Det finns anpassade kläderkonstwebbplatser som inte har några minimikrav för beställningar så att du kan beställa massor av dina unika mönster och sälja dina produkter men du väljer.

Hur säljer du ditt konstverk online? Jag insåg att den speciella såsen inte bara var den personliga hästens egen konst utan intervjun och min personliga touch. Du kan välja populära e-handelsplattformar som KartRocket och Kraftly. Endast i början av 2019 litar 64% av de små företagen på sin webbplats för att få kontakt med sina kunder. 10 sätt att bli miljonär efter 30 år. Ignorera inte statistiken: Med låga produktionskostnader.

Hon delar sina tips med andra om hur och var man ska sälja och hur man kan lyckas med sin kreativa verksamhet. De flesta konstmarknader säljer för dig, precis som ett galleri. Vill du sälja direkt till konsthandlare och gallerier? Medan vissa konstnärer verk stannar på gatorna, övergångar många till världen av tryckta eller skräddarsydda verk gjorda på mer traditionella medier som duk, papper och hittade objekt. Vad är optionshandel? exempel och strategier 2019, när aktiekursen träffar 50 $ som du satsar på det kommer ditt samtal att köpa till 40 $ per aktie vara $ 10 "i pengarna" (kontraktet är nu värt 1 000 dollar, eftersom du har 100 aktier i aktien) - eftersom skillnaden mellan 40 och 50 är 10. För att sälja konst online måste du registrera dig för en betald e-handelsplan. För en helt hands-off strategi, leta efter ett tryck på begäran och dropship företag.

De förgrenar sin försäljningsplattform för specialisering till antingen enskilda artister (eller fotografer) och eller till gallerier.

Redbubble

”Som musikkonsument älskar jag att hitta dolda ädelstenar i Bandcamp. Använd en plattform som Bonfire för att ladda upp dina mönster, välja kläder som du vill erbjuda, ställa in priser och sedan kan dina kunder köpa de skjortor de vill ha direkt från din försäljningssida. Du kan ladda upp några produkter, luta dig tillbaka och vänta på att några försäljningar kommer att strömma in. Försäkra det vid skada (på köparens kostnad).

Hur Man Engagerar Besökare I Din Konstbås Med En Enkel, Visuell Skärm

För mer pengar att göra idéer gå hit till 75 sätt att tjäna extra pengar på sidan. Så här kommer du igång. Det finns många sociala mediesidor där ute, men det finns bara ett par som du bör koncentrera dig på. Att tjäna online är inte alls begränsat till någon viss bransch eller sektor, eftersom varje person har ett alternativ. Collective2, eftersom prisineffektiviteten mellan investeringar tenderar att vara liten, måste arbitrage-fonderna dock förlita sig mycket på hävstång för att få betydande avkastning. Med utvecklingen av teknik har världen blivit en liten plats och du kan enkelt banka på denna faktor för att ge ditt företag ett stort uppsving.