Betalda undersökningar Storbritannien

50 poäng (kr5) Betala via: Tja, då är du på det perfekta stället! När ditt saldo når kr20, skickar CashCrate dig en papperskontroll. Som jag sa, du kommer inte att göra en förmögenhet med undersökningar online, men du kan tjäna lite extra pengar för skojs skull, för att betala av skuld eller för att investera. I det här inlägget tittar vi på de översta undersökningswebbplatserna som betalar kontanter i form av PayPal, check eller direktinsättning. Och det är ett av problemen med att försöka slutföra undersökningar för pengar, mycket av din tid spenderas bara för att försöka hitta en undersökning som faktiskt kommer att göra dig lite pengar.

Enligt PrizeRebel tar det bara 10 sekunder att gå med! För det tredje är dessa webbplatser inte själva undersökningspaneler och inte heller kopplade till faktiska marknadsundersökningsföretag. Eftersom de flesta undersökningar tillhör MySurvey, använder de inte dina uppgifter för annat än de undersökningar du utför. Även om du får undersökningar mestadels upp till kr3, finns det chansen att få bra betalande undersökningar runt kr70. Inte alla "populära" medier på sociala medier fick det så organiskt, det är säkert. Det finns bara en "inloggnings" -flik!

Det finns många undersökningar att välja mellan också, och de lovar snabba utbetalningar.

Med sina nivåer belöningsprogram, ju fler undersökningar du gör, desto fler poäng tjänar du. De har många olika sätt att tjäna: Och om du vet något om belöningssidor och hur de betalar, vet du att det är snabbt! Jobs2Shop är lite annorlunda än de andra undersökningssidorna som vi har listat. Utöver vår tid, gav vi också upp värdefulla personuppgifter till dessa undersökningswebbplatser. Om du blir ombedd att ange ditt personnummer, bankkontonummer eller körkort får du lämna undersökningen. Lyckligtvis finns det ett par dussin pålitliga och legitima paneler som har bevisat gång på gång att de betalar.

Jag Säger

Vissa "undersökningar" erbjuder till och med att du registrerar dig på en massa webbplatser, vilket innebär att du omedvetet kommer att registrera dig för flera e-postlistor, marknadsföringstrakter, kampanjer och annat marknadsföringsmaterial som i princip betyder; RIPA din inkorg. De kan vara så detaljerade eller så enkla som en ja eller ingen fråga. ”Du måste klara det här testet för att kvalificera dig som arbetare på deras webbplats. Anmäl dig till Panel PayDay här. Du kan också använda de gratis undersökningskatalogerna som vi nämnde ovan för att hitta fler undersökningssidor.

Jag var väldigt förvirrad. Andra alternativ inkluderar Amazon, iTunes och Starbucks. Poäng delas ut utifrån undersökningens svårighet och hur lång tid det tar. Jag kommer ihåg den dagen då jag fick checkar i posten som bjuder in mig till undersökningar - ingenting slår att få betalt innan du gör jobbet! Det är smart att registrera sig på så många undersökningswebbplatser som möjligt så att du stöter på fler intjäningsmöjligheter. Om detta händer kan du hänvisa en vän för kr4 och sedan dra tillbaka dina intäkter. Som allt vanligare är betalda undersökningar inte det enda sättet att tjäna pengar på Vindale.

Prenumerera på VICE-nyhetsbrevet.

De erbjuder intressanta undersökningar och online-fokusgrupper för stora varumärken och universitet, där deras forskning ofta når medien i fokus! Ärligt talat, den här listan har tillräckligt för att hålla dig mer än upptagen. Dessutom är deras webbplats mycket snösigare än många andra.

Du får betalt kontant på plats! Oavsett hur liten avgift du bör aldrig behöva ta ut ett öre för att göra undersökningar. Det är emellertid mycket enkla pengar som vem som helst kan tjäna, och om du lägger tid på att arbeta med dem konsekvent, under en månad kommer du att få en anmärkningsvärd summa.

Du tjänar poäng som kan lösas in för elektroniska presentkort och varor. Andra gånger kan du få produkter i det mail som du tänker granska. Om inte, gör du något åt ​​det?

 • Eller så kan du använda undersökningar för att få andra förmåner, som gratisprodukter.
 • Många av dem kräver också ett telefonnummer, en fysisk adress eller till och med ett personnummer.
 • Om du vill tjäna pengar hemifrån är NZ-undersökningar online en legitim källa till extrainkomster och Panel Station erbjuder många olika online betalda undersökningar.
 • Delta i senaste och högst betalande forskning, produkttest, fokusgrupper, kliniska prövningar och undersökningsmöjligheter.
 • Några tips för framgång som du vill dela?
 • En snabb titt på den tillgängliga "undersökningen" är allt som krävs för att förvandla din spänning till besvikelse.

Värderade Yttranden

När du är redo att få betalt har du tre alternativ. Det får mycket poäng för att undersökningarna är skräddarsydda för varje enskild användare, och ändå skickar de fortfarande regelbundna inbjudningar så att du inte väntar på att göra något eller, ännu värre, fylla i enkäter som du inte är berättigad till och vunnit. t få betalt för. Den här webbplatsen erbjuder 75 undersökningsmöjligheter, det mesta av alla webbplatser som vi testade. Företag använder undersökningar hela tiden för att lära sig vad deras nuvarande och potentiella kunder tycker om sina produkter, tjänster och företag. Du kan få betalt för deras onlineundersökningar genom kontanter eller presentkort. Vi rekommenderar detta steg om en av undersökningssidorna leder dig till en skräppost från tredje part. Hur får jag betalt?

Gratis kr10 bonus bara för att registrera dig. Eftersom det är dyrt och tidskrävande. Så du vet aldrig vad du kan förvänta dig med en undersökning. Nackdelen är att webbplatsen innehåller länkar till andra webbplatser som kan ha en annan sekretesspolicy. Vilka butiker köper du din läsk från? Värdet på varje undersökning beror på längden och undersökningens ämne. Du kan också tjäna pengar genom att göra erbjudanden, shoppa och till och med hänvisa vänner och familj till webbplatsen. Eftersom olika företag undersöker olika demografier kan du emellertid få olika resultat från olika företag, så det är värt att titta runt.

Pinecone Research

Märker du ett mönster här? Alla artiklarna i tidningar eller online som börjar med "Åtta av tio personer..." hämtar sin statistik någonstans - och det kommer från undersökningar. Var försiktig om du inte är säker på att registrera dig och du kan gå till sajten och logga in. Några av de frågor du kan förvänta dig kan vara:

Och eftersom de flesta undersökningar får någonstans mellan 100 och 200 poäng tar det inte lång tid att nå tröskeln och få betalt.

Eloise Treco

Vi är glada över att få ut så mycket pengar från InboxDollars som vi kan. Vilka av dessa betalda undersökningswebbplatser har du använt? Ditt jobb är att svara på de frågor som varumärket vill veta om sin produkt och sin konsument. Jag hävdar att det är troligt. ”Denna belöningskategori låter dig köpa appar, magasinabonnemang och andra knickknacks för så lite som 50 poäng. Vad jag verkligen gillar med NiceQuest är att till skillnad från de flesta andra webbplatser där du bara får betalt om du är kvalificerad och fullbordar undersökningen, tjänar du några poäng även om du inte kvalificerar dig. Så leta igenom de olika frågorna för att se vilka undersökningar du gillar bäst. Den här webbplatsen liknar Inbox Dollars & Swagbucks.

IPoll

Hiving belönar dig cirka 50 poäng per minut när du genomför undersökningar och du kan dra dig ut så snart du når 4000 poäng (kr4). Intresserad av att lära sig mer? PandaResearch kommer att göra rimliga ansträngningar för att spåra och rapportera din anmälan till erbjudanden men garanterar inte processens precision.

Varje undersökning belönar mellan 35 till 40 poäng.

Hur Mycket Du Kan Tjäna

Ännu bättre, ta dina poäng som kontanter via PayPal. Om du väljer dig kan du också tjäna pengar för att läsa e-post och låta Inbox Dollars lära dig mer när du handlar online och spelar onlinespel. För varje undersökning tjänar du mellan 3000 till 6000 poäng.

Falla inte för det. Ta en 20-sekunders paus var 20: e minut och titta på något 20 meter bort. Ge alltid ärliga åsikter.

 • Betalningströskeln är bara 300 poäng, eller kr3.
 • Det finns också ett årligt lojalitetsprogram som ger dig möjlighet att tjäna extra poäng för att vara en aktiv medlem av plattformen.
 • Du kan ta undersökningar relaterade till kläder, bilar, skönhet, mat, leksaker, sport och så vidare.
 • Du kan börja göra undersökningar efter att ha slutfört den 1 minuters anmälda processen.
 • Häromdagen verkade en tweet oönskad på mitt flöde - en marknadsförd tweet - från SurveyCompare, en undersökningssammanfattande webbplats som sätter dig i kontakt med alla som har dig och hävdar att du kommer att tjäna anständiga pengar på att göra dessa enkäter online.
 • För att få betalt, ge ärlig feedback.

MintVine

Allt du behöver göra är att registrera dig för ett gratis konto och börja göra undersökningar omedelbart. Genom att erbjuda enkäter för dig att fylla i för att ge ledande företag dina åsikter, driver Toluna också en rad interna spel och scheman samt erbjuder produkttest till några lyckliga användare som kan sätta på sig gratisprodukter. Ju fler undersökningar du gör, desto fler möjligheter måste du samla poäng och lösa in dem för kontanter och andra stora belöningar. Ta undersökningar. Swagbucks erbjuder också användare möjlighet att göra undersökningar från flera leverantörer och ge tröstpunkter när du inte är berättigad till en undersökning. Du behöver minst 345 poäng för att lösa in dem, vilket kommer att netto dig cirka 3 kr.

De har en fantastisk ny app och ett starkt referensschema. 7/10 - Deras prissystem är snabbt och lätt att förstå. Varje undersökning riktar sig till en viss demografisk, så företaget skickar inte en undersökning om de inte kan säga från din profil att du passar den demografiska de vill ha. Denna strategi är inte effektiv. Kontanter via Paypal eller Skrill.

Mindspay

Vi har följt detta område ganska länge och vi tror att våra råd om undersökningar online är korrekta för de allra flesta av våra prenumeranter. 2019 gick de med i den digitala tidsåldern, och nu är de en av de bästa undersökningssidorna i närheten. Bästa online-handelsplattformar för dagshandel, det är därför det är en bra idé att överväga lösningar utan handel med avgifter. 50, det är ganska enkelt att tjäna extra pengar med denna undersökningssida.

Den här webbplatsen är en undersökningsaggregat med en effektiv screeningprocess. 4 enkla steg för att handla en cfd online - len penzo dot com. Du kan se öppna undersökningar direkt på webbplatspanelen eller via e-postmeddelanden du får. Klicka här för att registrera dig idag och tjäna en bonus på kr5 med vår exklusiva länk. PayPal och internationella kuponger inklusive Amazon. De är i förkant med vad du får betalt så du kan bestämma om det är värt det. Nu får vi förmodligen mycket e-postmeddelande om att vi har fel. Toluna har också nyligen introducerat ett spelavsnitt där du kan spela och tjäna!

”Jag är pensionerad och har tid att göra de jobb som betalda undersökningar skickar till mig.

Dessutom kommer du ibland att svara på de första frågorna, då finner du att du inte är berättigad till den undersökningen och inte får betalt. En av de första platserna du bör kolla in är Survey Junkie. 9/10 - Riktigt snabb installation (5 minuter) Liksom Swagbucks är plattformen snyggt utformad och lätt att förstå och använda. Vad är forex? lär dig forex trading, priserna är alltid tillgängliga dygnet runt för att säkerställa att ett prisskillnad mellan olika marknader är minimalt. Jag har också lagt till några tips om hur du bäst kan utnyttja belöningar så att du får det mesta värdet för din tid.

95 för att lära sig hur man gör detta. Även med nackdelarna med onlineundersökningar kan vissa människor fortfarande överväga att ta undersökningar som ett attraktivt alternativ. Det är troligtvis ett tecken på att undersökningsföretaget inte är ett som man kan lita på. Du kan registrera dig för Swagbucks här, så får du en gratis kr5 bonus bara för att registrera dig via min länk. Lägg till fokusgruppens värld av politik och media, och det är tydligt varför företag betalar för dina åsikter. Ett annat användbart råd är att göra din forskning online innan du bestämmer dig för några undersökningswebbplatser.